مصرف چای سبب کاهش ۷۴ درصدی بیماری گلوکوم چشمی می‌شود




۲۷ام آذر ۱۳۹۶ تحقیق

تازگی دانشمندان دریافتند که چای حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی بوده و به همین دلیل افرادی که روزانه یکبار چای می‌نوشند به میزان ۷۴ درصد کمتر دچار عارضه گلوکوم چشمی می‌شوند.

دانشمندان دانشگاه کالفرنیا در همین رابطه می‌گویند که گلوکوم یکی از دلایل نابینایی است که به دلیل افزایش فشار مایع چشم و آسیب رسیدن به عصب بینایی بروز پیدا می‌کند که مصرف چای به خاطر وجود آنتی  اکسیدان‌ها و مواد ضد التهابی طبیعی ممکن است چشم را در برابر بیماری گلوکوم محافظت کند.

کاترین لینکز متخصص تغذیه با اشاره به خصوصیات چای اظهار کرد: چای یک نوشیدنی سالم است ودارای پنی فنون‌های اکسیدان، کاچین‌ها و فلاونوئید‌ها است که احتمال دارد از خراب شدن دندان‌ها جلوگیری کند.

در انگلیس ۶۰۰ هزار نفر به عارضه گلوکوم چشمی مبتلا هستند که بر اساس تحقیقات، مصرف چای می‌تواند از بروز عارضه‌های چشمی و آسیب رسیدن به عصب بینایی جلوگیری کند.


مطالب پیشنهادی